top of page
IMG_5953.JPG

HOS SOTTO L'UVA HAR VI ET UDVALG AF MODERNE BRUGSKUNST, Hvor Kvalitet OG HÅNDVÆRK ER ESSENSEN I PRODUKTERNE.

Vores historie

Vi tror på, at godt design og stærk storytelling kan bringe et personligt og æstetisk udtryk ind i et hvert hjem. Et af vores vigtigste redskaber er den inspiration vi finder i rundt om os i naturen. lige fra ide til det færdige projekt. Vores tilgang kombinerer designinspiration fra kunstverdenen med den abstrakte og organiske natur, som vi mennesker færdes i. Hvilket sikrer et helt unikt udtryk og en visuel identitet

Værdier

Bæredygtighed. 

Har stor betydning for os 

Hos sottoluva.dk, bliver din ordre pakket forsvarligt i miljøvenligt FSC® - Certificeret emballage, der både sikrer skovenes reproduktion af planter og træer samtidigt med at det sikrer arbejdernes vilkår.

FSC® - Certificeret emballage, er for os det bedste valg af emballage der både sikrer kvalitet og bæredygtighed.

Fodaftryk. 

For os er det vigtigt at mindske vores virksomheds fodaftryk og hjælpe til hvor det er muligt. Derfor har vi forpligtet os til at donere et beløb til "Growing Trees Network Foundation" for hver plakat solgt.*

Growing trees network foundation er en dansk organisation der har plantet mere end 2.85 mio. træet på verdensplan.

 

Æstetik.

I vores arbejde med boligindretning, kunst og plakatdesign spiller æstetik en stor rolle. Vi har rødder i dansk designtradition og stræber efter at skabe kompromisløst, personligt og nutidigt kunst, som skaber identitet og personlighed i en hver bolig.

Om Sotto L'uva

Sotto L'uva er et lille firma med base i Kolding, som er ejet og drevet af min kæreste David og jeg, Mathias Walther, som går rundt med en lille iværksætter-drøm

 

Vi har i mange år haft en kæmpe passion for både kunst og indretning.

- Hvilket vi stadig har i dag.

det er grunden til at vi har kastet os over boligindretning, plakatkunst og meget mere

Igennem vores udvikling har vi finjusteret designs og brugen af materialer. Vi er altid nysgerrig på nye og spændende designs og udtryk

Der er derfor lagt meget tid og omtanke i alt det vi laver. - så intet er tilfældigt

Hver ordre betyder alt for vores lille firma. Så tusinde tak for din støtte.

Produkter

Forpligtelse

I vores arbejde med papir og det aftryk vores firma sætter på naturen - et det vigtigt for os at det bliver gjordt så bæredygtigt som muligt - med det mindste klimaaftryk som muligt. Vi har derfor forpligtet os til, at for hver Mathias walther plakat* der sælges donerer vi et beløb til den selvejende institution "Growing Trees Foundation".

Growing Trees Foundation er en dansk virksomhed der arbejder på at plante træer til gavn for både lokalmiljøet i Danmark men også for at øge natur og biodiversitet andre steder i verden. 

Growing Trees Foundation har plantet over 2.85 mio træer på verdensplan de seneste 3 år. For at øge både drikkevandskvalitet men også i kampen mod global opvarmning.

Ved køb af en Mahtias Walther plakat* støtter du også op om klimaet. Da der bliver plantet et træ for hver plakat solgt.

    - Det er god karma💚

*For hver MATHIAS WALTHER plakat vi sælger, donerer Sotto L'uva et beløb til Growing Trees Foundation. Til at plante et træ i Danmark.

Printdesign

Alle print bliver printet på tungt og slidstærkt 135g premium papir i en matteret overflade. Det gør at printet fremstår skarpt selv i lyse omgivelser.

Emballage

Vores emballage er FSC®-certificerede emballager fra lokale virksomheder, hvilket garanterer en bæredygtig emballage, 

med minimal transport.

FSC® (Forest Stewardship Council®) er en non-profit mærkningsordning til træ og papirvarer.

 

I en FSC®-certificeret skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Planter og dyr bliver beskyttet samt de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får en ordentlig løn.

Produkt info

Alle sottoluva.dk og Mathias Walther illustrationer bliver tegnet i hånden enten fysisk eller digitalt. Vi bruger meget tid på at udvikle vores kunst. Derfor tager vi gerne imod ris & ros. Vi besvarer også gerne eventuelle henvendelser.

 

Du finder vores kontaktoplysninger under fanen Kontakt.

Ellers er du meget velkommen til at bruge live chatten eller henvende dig til os på vores instagram @sottoluva.dk

bottom of page